Min vardag, möten och tankar kan du beskåda och följa via Instagram. Tycker du bättre om att läsa har jag skrivit ett par rader om mig själv här och uppdaterar med ojämna mellanrum min blogg med någon form av texter.


Please check your feed, the data was entered incorrectly.

Senast skrivet på bloggen

Vi kan förändra samhället genom att fika ihop

Som en del av politikerskolan Höj röstens utbildning fick vi i gruppen i uppgift att författa en debattartikel med koppling till vårt ”brinn” och kampanjberättelse. Det du kan läsa nedan är mitt bidrag. Jag sitter på ett café i centrala Trollhättan. Utanför fönstret passerar folk i en rasande fart och runt omkring mig sitter flera […]

0 comments

En plats vi alla kan kalla hemma

Som en del av politikerskolan Höj röstens utbildning fick vi i gruppen i uppgift att författa vår egen kampanjberättelse. Det du kan läsa nedan är mitt bidrag. Vi bor i ett vackert land, känt för sina goda värderingar och sin solidaritet. En plats många vill kalla hemma. Men den senaste tiden har klimatet förändrats och […]

0 comments

Sommartankar

För många kommer nyåret som en naturlig period då löften görs och nytag sker. Det samma gäller för mig. Det är allt från löften om hälsosammare liv, bättre familjerelationer, resor och andra äventyr. Jag sätter upp mina nyårslöften, upprättar mina mål och börjar sedan, precis som så många andra, att leva efter dem. Några av dem införlivas […]

0 comments